25 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Eminönü arasında yapılan bisiklet yolu açıldı!

Gaziosmanpaşa Eminönü arasında yapılan bisiklet yolu açıldı!

Gaziosmanpaşa ve Eminönü arasında yapılan bisiklet yolu tamamlanarak kullanıma açıldı. İBB tarafından projelendirilen bisiklet yolunun 15 kilometreye ulaştırılması hedefleniyor.



Gaziosmanpaşa, modern metropollerle yarışan bir çehreye kavuşma yolunda önemli bir adım daha attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nm direktifiyle yapımına başlanan Gaziosmanpaşa-Eminönü arasındaki bisiklet yolu, tamamlanarak vatandaşın kullanıma açıldı. 


İŞARETLER VAR 

Gaziosmanpaşa Küçükköy'den başlayarak Vialand alt yoldan AlibeyköySilahtar-EyüpEminönü hattında hizmete giren bisiklet yolu İBB tarafından projelendirildi. Hizmete alınan bisiklet yolunun EminönüAlibeyköy Tramvay Hattı projesine dahil edilmesiyle 15 kilometrelik bir uzunluğa sahip olacağı belirtiliyor. Bisiklet yolunda kaza ve usulsüz park yapılmasına engel olmak için trafik işaretleri ve engelleyiciler yerleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İlçemiz geneline bisiklet yolunu yaymak için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz. Plan dahilinde bisiklet yollarımız daha da artarak uzun bir ağ haline gelecek" dedi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bisikletler için belediye bahçesine ilçenin ilk bisiklet parkım kurdu. 


Habertürk


Geri Dön