27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim?

Firma: Aykutoğlu İnşaat

Proje: Aykutoğlu Flats

21 katlı tek blok halinde yükselen Aykutoğlu Flats Evlerinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.



60 adet dükkan ve 112 adet daireden meydana gelen  Aykutoğlu Flats  projesi lokasyon olarak Gaziosmanpaşa Küçükköy'de konumlandırılıyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Aykutoğlu Flats Kurtköy projesinde konut satışları devam ediyor. Aykutoğlu Flats Evleri tek blok halinde yükseliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy bölgesinde konumlanan Aykutoğlu Flats projesi karma bir proje olarak hayata geçiriliyor. Aykutoğlu Flats Evlerinde satışlar 1 ay sonra başlayacak.


Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Aykutoğlu Flats Evlerinde yer alan blok 21 katlı olarak yükseldi. Bloğun 5 katı AVM için, 16 katı ise konutlar için ayrıldı. Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim sorusunun yanıtı şöyle:


Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim sorusunun yanıtını satış ofsini arayarak öğrenebilirsiniz. Aykutoğlu Flats Evlerinde 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 dairler 135 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Aykutoğlu Flats Küçükköy satış ofisi ile 0212 650 91 32-33 numaralı telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Aykutoğlu İnşat Aykutoğlu Flats fiyat listesi bilgisi şöyle:


Aykutoğlu Flats fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişen metrekare birim fiyatı üzerinden satılacak.


Aykutoğlu Flats iletişim:

Telefon: 0212 650 91 32-33

Web Adresi: http://www.aykutoglu.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön