24 / 04 / 2024

aykutoğlu flats teslim tarihi

aykutoğlu flats teslim tarihi

Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 498 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyat listesi!

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 112 adet konuttan meydana gelen Aykutoğlu Flats projesinde teslimlerin 2014 yılının Temuuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de metrekaresi 3 bin 650 TL!

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de yer alan daireler 1+1, 2 +1 ve 3+1 olarak tasarlandı.Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu Flats projesinde metrekaresi 3.650 TL'ye! Temmuz teslim daireler!

Gaziosmanpaşa, Küçükköy'de yükselen Aykutoğlu Flats projesinde yer alan dairelerin teslimlerinde sona yaklaşıldı. Temmuz'da oturumun başlayacağı projede dairelerin metrekare birim fiyatları 3.650 bin TL'den başlıyor

Aykutoğlu Flats teslim tarihi! Metrekaresi 3 bin 650 liraya!

Aykutoğlu Flats teslim tarihi bu yılın Haziran ayı olarak belirtiliyor. Metrekare birim fiyatı 3 bin 650 liradan başlayan Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa'da 21 katlı tek blok olarak inşa ediliyor...

Aykutoğlu Flats fiyat listesi!

Aykutoğlu Flats fiyat listesi kapsamında konutların metrekare satış fiyatı 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy'de 21 katlı tek blok olarak yükseliyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim?

21 katlı tek blok halinde yükselen Aykutoğlu Flats Evlerinde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy Aykutoğlu Flats ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim?

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.  17 dönüm alan üzerinde yükselen projede satışlar başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 190 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri bugün başlıyor..

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Esta Beyoğlu teslim tarihi!

Esta Beyoğlu teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta İnşaat Beyoğlu projesinde konut, ofis ve dükkanlar olacak...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları teslim tarihi 2. etap için Haziran 2018 olarak belirtiliyor. Deniz İstanbul'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

aykutoğlu flats teslim tarihi Haberi

aykutoğlu flats teslim tarihi


Aykutoğlu Flats Evleri  İstanbul  Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde konulandırılıyor. Proje Aykutoğlu İnşaat imzası taşıyor. Projenin toplam arsa alanı 30 bin metrekare olarak belirlendi.



Küçükköy Aykutoğu Flats projesinde 112 adet daire ve 38 adet ticari birim bulunuyor. Proje  giriş+18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede yer alan daireler  1 oda 1 oda salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şekinde tasarlandı.




Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 135 metrekareye kadar yükseliyor. Aykutoğlu Flats Evleri'nde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 498 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Aykutoğlu Flats fiyat listesi;

1 oda 1 salon daireler 290 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 498 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 560 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Projenin ödeme planı kapsamında yüzde...