23 / 04 / 2024

Aykutoğlu Flats fiyat listesi!

Aykutoğlu Flats fiyat listesi!

Firma: Aykutoğlu İnşaat

Proje: Aykutoğlu Flats

Aykutoğlu Flats fiyat listesi kapsamında konutların metrekare satış fiyatı 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy'de 21 katlı tek blok olarak yükseliyor...




Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen  Aykutoğlu Flats  Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde inşa ediliyor. Aykutoğlu Flats fiyat listesi öncesinde projenin ayrıntılarına yer verelim.


Rezidans ve AVM alanlarının yer alacağı Küçükköy Aykutoğlu Flats Evleri projesi 112 adet konut ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor. 21 katlı olarak yükselen Aykutoğlu Flats Küçükköy projesinde 5 kat dükkanlara ayrılıyor.


1980 yılında inşaat, petrol ve nakliyat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan  Aykutoğlu İnşaat  daha önce Aykutoğlu Rami Konakları projesini inşa etti. Küçükköy Aykutoğlu Flats Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 



Aykutoğlu Flats fiyat listesi!


Aykutoğlu Flats fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında belirlendi. Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa projesinin bir ay sonra satışa sunulması hedefleniyor.


Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 salon daire tipleri 70 metrekare, 2 oda 1 salon daire tipleri 100 metrekare, 3 oda 1 salon daire tipleri 135 metrekare olarak tasarlandı. 



Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats iletişim

Telefon: 0212 650 91 32-33

Web Adresi: http://www.aykutoglu.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön