26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim?

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Dairelerin alanlarının 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Mayıs ayı cevabı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor...



Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Gaziosmanpaşa  Venedik Sarayları  ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin satış sürecine devam edilen Venedik Sarayları'nda yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras olarak dizayn edildi. Proje, Viaport Venezia'nın etabı olarak yükseliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Projede yer alan daireler 57 metrekare ile 383 metrekare arasında alanlara sahip.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim?


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinin sosyal donatı alanları arasında; sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, su kanalları, fitness center,oyun alanları, meydanlar ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Mayıs 2015 deniliyor. Projede toplamda 900 adet daireden meydana geliyor.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa satış ofisi:

Tel: 444 8 842   

Web: http://venediksaraylari.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön