27 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras dairelerden oluşan Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi 2015 yılının Mayıs ayı olması öngörülüyor.



İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Gaziosmanpaşa  Venedik Sarayları  teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve teras konut tiplerinin yer aldığı Venedik Sarayları  Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


İtalya'nın Venedik şehrindeki gibi kanal üzerinde inşa edilen Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması planlanıyor. Projede 900 adet konut mevcut. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi!


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde;  sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, su kanalları, fitness center,oyun alanları, meydanlar ve yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar mevcut.


Dairelerin alanlarının 57 metrekareden başlayıp, 383 metrekareye kadar yükseldiği Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi Mayıs 2015 olarak belirlendi. Projede satışlar devam ediyor.


Venedik Sarayları Viaport iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web: http://venediksaraylari.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön