29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.



Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu hizmete açıldı. “Her Okula Konferans Salonu” sloganıyla öğrencileri modern etkinlik salonlarıyla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin kültür-sanat alanında gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.  Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrenciler, yeni konferans salonlarında konferans, seminer, sunum ve çoklu eğitim çalışmalarını daha modern biçimde yapabilecek.

“2019 YILINDA 6 YENİ OKULUN DAHA İNŞAATINA BAŞLIYORUZ”

Eğitimin kalitesinin artırılması, öğrencilerin öz güveninin yükseltilmesi için bilgi evlerinde çocuklara ve gençlere, okul derslerinin yanı sıra kültür, sanat, spor alanında katkı sağladıklarını belirten Başkan Usta, “Eğitim alanında mekânsal ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. 2019 yılında 6 yeni okulun daha inşaatına başlamış olacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında toplamda 25 yeni okulu ilçemize kazandıracağız. İnşallah Yenimahalle’de de kentsel dönüşüm çalışmalarına 2019 yılından itibaren başlamış olacağız” şeklinde konuştu.


Geri Dön