26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da biten Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 4 bin 896 konut hak sahiplerine teslim edildi. 



Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler için teslimler yapıldı. Gaziosmanpaşa'da yer alan habere göre; . Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Yıldıztabya Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 244 konut için noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti.  Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Davet Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçe protokolü ve hak sahibi vatandaşlar katıldı. Programda hak sahipleri, yatay mimaride inşa edilmiş, deprem standartlarına uygun, yeşil alanları ve otoparkı olan konutlara kavuştu. 

Gaziosmanpaşa da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

“ŞEHRİMİZ AÇISINDAN ÖZEL BİR PROJE” 

Kentsel dönüşüm kapsamında geçen ay Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de kurasını çektiklerini vurgulayan Başkan Usta, "Bugünkü projemiz şehrimiz açısından özel bir proje. Konforlu, kaliteli ve mimari açıdan estetik, tamamen yatay mimariye özgü bir proje ve gerçekten önemsediğimiz ve özelliği olan bir proje. Tüm hak sahiplerimize hayırlı olsun" dedi.

“BUGÜNE KADAR 4.896 KONUTU HAK SAHİPLERİNE TESLİM ETTİK” 

Yıldıztabya 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nin donatılarıyla ve yatay mimarisi ile ilçede bir ilk olduğunu vurgulayan Başkan Usta, inşaatın 400 günde tamamlandığını söyledi. Başkan Usta, projenin ikinci etabının da çok kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Usta, bugüne kadar 4 bin 896  konutun hak sahiplerine teslim edildiğini, 3 bin 300 konutun inşaatının sürdüğünü ve 3 bin konutun da başlama aşamasında olduğunu sözlerine ekledi.

“RABBİM HERKESİ KAVUŞTURSUN” 

Yeni evine kavuşacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Sevda Buzman, “Çok mutluyum, uzun zamandır bekliyordum. En sonunda kavuştuk. Rabbim herkesi kavuştursun. Çok heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM” 

Kura sonucundan memnun olduğunu söyleyen hak sahibi Şaban Okçimen ise, “Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte kira anlamında bizi mağdur etmedi. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm kura sonuçları 2021!


Geri Dön