24 / 04 / 2024

Geberit inovatif ürünleriyle su tasarrufu sağlıyor!

Geberit inovatif ürünleriyle su tasarrufu sağlıyor!

GEBERIT,su tasarrufu fonksiyonuna büyük önem vererek geliştirdiği inovatif ürünleriyle, su kaynaklarının korunması yolları üzerine yatırım yapıyor.



Küresel ısınma tehlikesine karşı temiz enerji kaynaklarına yatırımı yapan AVM’ler, tuvaletlerde su tasarrufu sağlayan inovatif ürünler ile yüksek oranda su tasarrufu sağlıyor. GEBERIT,su tasarrufu fonksiyonuna büyük önem vererek geliştirdiği inovatif ürünleriyle, su kaynaklarının korunması yolları üzerine yatırım yapıyor. 


Artan dünya nüfusu, çevre kirliliği ve küresel ısınma ile birlikte yeryüzünde su kaynakları giderek azalıyor. Gereksiz su tüketiminin önüne geçmek ve su bilincini oluşturmak için inovatif ürünler üretenmarkalar, suyu daha az kullandırmanın yolları üzerine yatırım yapıyor. Son yıllarda ülkemizde yeşil sertifikalı binaların artmasıyla birlikte su verimliliğine katkı sağlayan ürünlerin kullanımı da gün geçtikçe önem kazanıyor. 


Geleceğe Yatırım Yapan İnovatif Ürünler

Evlerde yapılan su tasarrufu çağrısını toplu kullanım alanlarına da kazandırmayı hedefleyen Geberit, tüm ürünlerinde su tasarrufuna önem veriyor. Yaptığı Ar-ge çalışmalarıyla yüksek standartlara sahipsürdürülebilir ürünler üreten Geberit, su tasarrufuna katkı sağlamak isteyen AVM’lerin WELL sertifikasına sahip ürünleri kullanmaya özen göstermesi gerektiğini belirtiyor.Özellikle toplu kullanım alanlarında gereksiz su israfının önüne geçmek için inovatif ürünler üreten Geberit, her ürününde suya sahip çıkıyor. 


Geberit, toplu kullanım alanları için özel tasarladığı fotoselli ürünler ile su tasarrufuna büyük katkı sağlıyor. Tuvalet ve banyolarda doğru kullanılankaliteli fotoselli ürünler sayesinde su tüketimi kontrol altına alınırken,  aynı zamanda tüketicilerin hatalı su kullanımları önleniyor. Sıhhi tesisat alanında Avrupa pazar lideri olan Geberit’in yüksek teknolojisi ile üretilen fotoselli pisuvar deşarj sistemleri, gömme rezervuarlar ve bataryalar ile her zaman kaliteli çözümler sunuyor.Geberit’in özellikle AVM ve toplu kullanım alanlarında su tasarrufu sağlayan en inovatif ürünü jenaratörlü bataryalar. Bu bataryalar suyun akışıyla kendi enerjisini üretirken aynı zamanda enerji tasarrufu konusunda genel mekanlara büyük katkı sağlıyor. AVM’ler tarafından tercih edilen dayanıklı ve arıza oranı düşük tasarruf dostu ürünler su ve enerji tüketimi konusunda maksimum fayda sunuyor. 


Su tasarrufu sağlayan inovatif ürünleriyle, geleceğe yön verecek çalışmalar yaptıklarını belirten Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, sözlerine şöyle devam ediyor; “Yaşamın temel kaynağı olan suyun gereksiz tüketiminin önüne geçmek için çalışmalar yapıyoruz. Özellikle günlük su tüketiminin çok fazla olduğu AVM’lerde su tasarrufuna önem verilmeli. AVM’lerdeki tuvaletlerde kontrolsüzce su tüketilmesi bizleri gelecek için kaygılandırıyor. Bu nedenle geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerle bu durumun önüne geçmek için çalışıyoruz. Geberit’ün üstün teknolojisi ile üretilen fotoselli pisuvar deşarj sistemleri ve jeneratörlü bataryları tercih eden AVM’ler yüksek oranda su ve enerji tasarrufu sağlıyor.”


Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, Geberit’in tüm ürünlerinin su ve enerji tasarrufunu artırmak ve çevreye en duyarlı malzemeyi kullanmak için devamlı Ar-Ge sürecinde olduğunu belirtiyor ve ekliyor; “Ürünlerimiz kaynak tasarrufu ve dayanıklılığı en yüksek standartlarda sunarak su kaynaklarının ekonomik kullanılmasını sağlıyor. Buna en iyi örnek su tasarrufunun birincil derecede önemini vurgulayan çift kademeli deşarj sistemi ile çalışan rezervuarlar. Bu rezervuarların kullanımını yaygınlaştırarak insanlarda su tüketim bilinci oluşturmaya çalışıyoruz. Toplu yaşam alanları arasında yer alanAVM’lerde kullandığımız yenilikçi ürünlerle ‘sürdürebilirlik’ ve ‘yeşil dünya’ yaklaşımlarını sürekli kılmayı hedefliyoruz.”



Geri Dön