18 / 04 / 2024

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.



Geberit Omega serisinin küçük ve çekici Omega kapakları dar alanlarda bile rahat kullanabilen gerekli esnekliği sunarak kusursuz görünüm sağlıyor.


Geberit, banyolar için modernliği ve konforu birleştiren farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Geberit Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları, dar alanlarda bile rahat kullanım kolaylığı ve kusursuz görünüm sağlıyor. Montaj yapılacak yere göre önden veya üstten deşarj imkânı sunan Geberit Omega kumanda kapakları diğer kapaklardan yüzde 25 daha küçük.


Zarif Görünüm

Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor. Omega kumanda kapakları şık dizaynı ve dar alanlar için sağladığı esneklik ile zarif bir görünüm sunuyor. 


Çekici Tasarım ve Minimalist Çizgiler 

Banyodaki pencereler ve çatı eğimleri gibi engeller için fonksiyonel çözümler sunan Geberit Omega gömme rezervuarlarla uyumlu Omega kumanda kapakları, farklı yüzey ve renk seçenekleri ile banyolarınıza renk katacak.  


Minimalist çizgisi ile banyolarda modern ve kıskanılası güzellikler yaratan Geberit, her tarza uygun akıllı çözümleriyle yaşam kalitenizi yükseltiyor.


Geri Dön