24 / 04 / 2024

Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde yeni ve modern iyfaiye hizmet binaları inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, olaylara en kısa zamanda müdahale etmek, can ve mal kaybı risklerini önlemek için Gebze ilçesinde yapılan yeni Beylik Bağı İtfaiye Müfreze Binası, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçti. Toplam 2500 metrekare kullanım alanına sahip olan yapının 693 metrekarelik 2’nci bodrum katında su deposu ve diğer mekanik odalar mevcut. 1250 metrekarelik 1’inci bodrum katında ise kapalı otopark, elektrik odası, eğitim salonu, ısıtma odası, çamaşır odası ve mescit yer alıyor.

12 BÜYÜK ARAÇLIK OTOPARK


740 metrekare ölçüsündeki zemin katta da kapalı garaj, dinlenme salonu, yemekhane, kütüphane, depolar, amir ve çalışan odaları ile ıslak hacimler bulunuyor. 375 metrekarelik 1’nci katta ise spor salonu, pinpon salonu, duşlar-wcler ile vardiya çalışanlarının kalacağı yatakhaneler de yer alıyor. Beylikbağı Müfreze Binası, 12 büyük araçlık otoparka da yer verildi.

GÜNÜN ŞARTLARINA UYGUN İNŞA EDİLDİ


Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu binalardan birini de Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi’nde inşa etti. Bodrum katları, zemin ve bir kat şeklinde 4 katlı olarak hayata geçirilen ve günün şartlarına uygun inşa edilen modern müfreze binası, her an olaylara müdahale için hazır bulunan itfaiyecileri barındırıyor. Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı olan yeni bina, yer aldığı çevredeki olaylara ilk müdahalenin üssü olacak.


Geri Dön