28 / 03 / 2024

Gebze Beylikbağı İtfaiye binası açıldı mı

Gebze Beylikbağı İtfaiye binası açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

Gebze E-5 Karayolunda üstgeçit yıkıldı!

Bir üst geçit faciası daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Gebze ilçesi Beylikbağı Topçular mevkisinde akaryakıt yüklü bir tanker, sabah saatlerinde üst geçide çarparak köprünün yıkılmasına sebep oldu.

Gebze'deki yangında 50 dönüm arazi yandı!

Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Bağdat Caddesinin alt tarafında kalan İSU’ya ait deponun hemen yanındaki boş arazide yangın çıktı. Kuru otların tutuşması sonucunda çıkan yangın rüzgârında etkisiyle biranda büyüdü.

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Beylikbağı’nda yapımını tamamladığı kültür merkezine Gebze’nin eski belediye başkanlarından merhum Ahmet Penbegüllü’nün adı verildi. Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi tanıtım programıyla hizmete açıldı...

Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi 23 Ağustos'ta açılıyor!

Gebze Beylikbağı Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, 23 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’te düzenlenecek tanıtım programının ardından hizmete girecek. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak.

Adnan Köşker: Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, tapular verilecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tapu tahsis belgeleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklama da, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, Kentsel Dönüşüm olmayacak, vatandaşlar tapularına kavuşacak.”

Beylikbağı Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor!

Çok amaçlı olarak inşa edilen kültür merkezleri tiyatrolardan konferanslara ve nikah gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikbağı’na da bir kültür merkezi kazandırıyor.

Kocaeli Beylikbağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Halkın sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yapılan kültür merkezleri bulundukları bölgenin cazip mekânı haline geliyor. Bu merkezlerden biri de Gebze - Beylikbağı Mahallesi ’nde yapılıyor...

Gebze Beylikbağı Kültür Merkezi için iki firma teklif verdi!

Büyükşehir Belediyesi kültür merkezinin yapımı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye iki firma tekli verdi...

Gebze Beylikbağı İtfaiye binası açıldı mı Haberi

Gebze Beylikbağı İtfaiye binası açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde yeni ve modern iyfaiye hizmet binaları inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, olaylara en kısa zamanda müdahale etmek, can ve mal kaybı risklerini önlemek için Gebze ilçesinde yapılan yeni Beylik Bağı İtfaiye Müfreze Binası, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçti. Toplam 2500 metrekare kullanım alanına sahip olan yapının 693 metrekarelik 2’nci bodrum katında su deposu ve diğer mekanik odalar mevcut. 1250 metrekarelik 1’inci bodrum katında ise kapalı otopark, elektrik odası, eğitim salonu, ısıtma odası, çamaşır odası ve mescit yer alıyor.

12 BÜYÜK ARAÇLIK OTOPARK


740 metrekare ölçüsündeki zemin katta da kapalı garaj, dinlenme salonu, yemekhane, kütüphane, depolar, amir ve çalışan odaları ile ıslak hacimler bulunuyor. 375 metrekarelik 1’nci katta ise spor...