20 / 04 / 2024

gebze itfaiye binaları

gebze itfaiye binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Binaların tahliye edilmeden güçlendirilmesine imkan sağlayan yerli deprem sönümleyici geliştirildi!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) akademisyenleri mevcut binaların hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde güçlendirilmesine imkan verecek yerli sismik sönümleyici geliştirdi. 

Gebze Center AVM'nin değeri belli oldu!

Doğuş GYO Gebze Center AVM, Otel ve ek binalarının toplam değeri 719 milyon 869 bin 794 TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 849 milyon 446 bin 357 TL olarak açıklandı. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Gebze Center AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Beylikbağı İtfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze Center AVM'nin satışı iptal edildi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile arsanın Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Seyir Gayrimenkul Yatırım'a satışının iptal edildiğini açıkladı.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze Center AVM'nin satış sözleşmesi değiştirildi mi?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar ile 1 adet arsanın satış sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

gebze itfaiye binaları Haberi

gebze itfaiye binaları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde yeni ve modern iyfaiye hizmet binaları inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, olaylara en kısa zamanda müdahale etmek, can ve mal kaybı risklerini önlemek için Gebze ilçesinde yapılan yeni Beylik Bağı İtfaiye Müfreze Binası, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçti. Toplam 2500 metrekare kullanım alanına sahip olan yapının 693 metrekarelik 2’nci bodrum katında su deposu ve diğer mekanik odalar mevcut. 1250 metrekarelik 1’inci bodrum katında ise kapalı otopark, elektrik odası, eğitim salonu, ısıtma odası, çamaşır odası ve mescit yer alıyor.

12 BÜYÜK ARAÇLIK OTOPARK


740 metrekare ölçüsündeki zemin katta da kapalı garaj, dinlenme salonu, yemekhane, kütüphane, depolar, amir ve çalışan odaları ile ıslak hacimler bulunuyor. 375 metrekarelik 1’nci katta ise spor...