26 / 04 / 2024

Gedik Yatırım'a Genel Müdür Vekili olarak Metin Ayışık atandı!

Gedik Yatırım'a Genel Müdür Vekili olarak Metin Ayışık atandı!

Türk Sermaye Piyasalarına 26 yılı aşkın süredir değerli katkılar sağlamış olan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, GEDİK Yatırım’a Genel Müdür Vekili olarak atandı...



GEDİK Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç açıklamasında, “Şirket olarak son dönemlerde hızla değişen ve gelişen Sermaye Piyasamızın orta ve uzun dönemli gereksinimlerini göz önünde bulundurarak bir süredir kadrolarımız ile iş süreçlerimizi geliştiriyoruz. Son olarak sektörün çok değerli isimlerinden Metin Ayışık aramıza katıldı. Yatırımcıların beklentilerini aşan hizmetler sunmak ve Sermaye Piyasalarında her geçen gün daha aktif rol almak amacı ile sürdürdüğümüz bu çalışmalarımıza  kendisinin önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi. 

 

1961 yılında doğan Metin Ayışık, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme/İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Sektörün önde gelen aracı kurumlarında Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ayışık, Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanlığı ve Başkan Vekilliği, Vadeli İşlemler Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği, Sermaye Piyasası Lisanslama ve Eğitim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Borsa Yöneticileri Derneği ve Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.




Geri Dön