26 / 04 / 2024

Gemlik Belediyesi kaçak yapıya taviz vermiyor!

Gemlik Belediyesi kaçak yapıya taviz vermiyor!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak yapıya taviz vermiyor. Belediye ekipleri metruk ve tehlike saçan binaların yıkımı ve çevrede alınacak tedbirler konusunda da titiz çalışmalarını sürdürüyorlar.




Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak yapıya taviz vermiyor. Belediye ekipleri, Kurşunlu yolu üzerinde iki firmaya ait kaçak işyerini mühürlediler. Ayrıca bir başka firmaya ait kömür depoları bölgesindeki bir çelik konstrüksiyon kaçak binayı da yıkan ekipler, metruk ve tehlike saçan binaların yıkımı ve çevrede alınacak tedbirler konusunda da titiz çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

ÇOCUK PARKI

 

Kaçak Yapılarla amansız mücadelesini sürdüren ekipler, bir yandan da ilçeye yeni plaj alanları ve çocuk parkı alanları da kazandırıyor. Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesinde daha önce kamulaştırılan iki katlı binayı yıkan ekipler, çevre düzenleme çalışmalarını da tamamlamak üzereler. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yıkılan bina ve çevresine yeni bir çocuk parkı yapacaklarını müjdeledi. Kumla Abdullah Aslan Caddesi sahil kesimindeki beton blokları da kıran ekipler, Kumla girişindeki sahil bölgesine de yeni plaj alanı kazandırdılar.

 


Olay


Geri Dön