27 / 04 / 2024

Gemlik'te kentsel dönüşüme destek büyüyor!

Gemlik'te kentsel dönüşüme destek büyüyor!

Mimar ve Mühendisler Grubu emeği Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve hedeflerine destek vereceklerini bildirdiler.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Elektrik Mühendisi Ali Yılmaz, Gemlik'in geleceğinin planlanmasında işbirliği ve güç birliğine hazır olduklarını söyledi. Gemlik'in Bursa'nın dünyaya açılan kapısı olduğunu ifade eden Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği Başkanı Ali Yılmaz, Bursa'ya değer katan Gemlik ile ilgili her konuda ortak çalışmalarda bulunabileceklerini ifade etti. Özellikle Kentsel Dönüşüm ve  TOKİ  projeleri boyutunda Gemlik Belediyesine destek olabileceklerinin altını çizen Ali Yılmaz, Kentsel Dönüşüm ve TOKİ projelerinin yanı sıra, şehir plancılığı konusunda da dernek üyelerinin çalışmalarda aktif görev alabileceğini sözlerine ekledi. 


Gemlik'in geleceğinin planlanmasında sivil toplum örgütleri ve akademik kurumlar ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği'nin katkılarının sevindirici olacağını kaydetti. 


Olay Bursa


Geri Dön