26 / 04 / 2024

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.



Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  Serkan Has tarafından kuruldu.

Gen Trafik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Bilimum trafik işaret ve yön bilgi levhaları imalatı montaj, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Bilimum trafik işaretlerinde kullanılan malzemelerin alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Bilimum trafik sistemlerine ait plan, proje, mühendislik hizmetleri yapmak. 4-Metal ürünlerinin imalatı , montajı , alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Amacına ilişkin olarak her türlü taahhüde girmek. 6-Amacına ilişkin olarak kurulmuş veya kurulacak şirket müessesesi ve firmalarda ortaklık kurmak, iştirak etmek devralmak ve devretmek. 7-Amacını gerçekleştirmek üzere gayrimenkuller almak, başkalarına satmak. Her türlü inşaatlar yapmak ihalelere katılmak devir ve ferağ ile bunlar üzerinde ipotek intifa ve benzeri ayni haklar kurmak veya bütünüyle başkalarına kiralamak , başkalarına ait taşınmazlar üzerine inşaat yapmak yaptırmak ipotek almak ipotek vermek ve ipotekleri çözmek.

Adres: BATTALGAZİ MAH.BOSTANCI SK. SULTAN SAN.SİT.NO:1B1/24/1 SULTANBEYLİ


Geri Dön