19 / 04 / 2024

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!



Ülkemizin geleceği açısından gençlere sunulan destekler, kredi paketleri ve yapılan yatırımların önemi yadsınamaz. Çünkü bir ülkenin kalkınmasında; nitelikli, eğitimli ve inovatif iş gücünün önemli bir payı var. Finans kuruluşları da gençlere sağladıkları destekler ile onların geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunurken, yenilikçi iş fikri olan gençlerin de önünü açıyor.

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Katılım bankacılığı sektöründe faaliyet gösteren Kuveyt Türk de bu bankalardan birisi. Kuveyt Türk tarafından kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi’nin girişimci gençlere yönelik destek programları devam ediyor. Lonca Girişimcilik Merkezi, teknoloji odaklı ve inovatif iş fikirlerini destekliyor.

Merkez, TÜBİTAK'ın girişimcilere geri ödemesiz destek sağladığı BİGG Programı için uygulayıcı kuruluş olarak başvuru aldığını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre; Lonca BİGG başvurusu yapan girişimciler, TÜBİTAK'ın 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanma fırsatını elde edecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön