27 / 04 / 2024

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…



Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, faizsiz finans ilkeleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen ‘TradePlus’ mobil uygulaması için yenilikçi iş fikri olanlara çağrıda bulundu. “Fikir senden, ödül bizden” sloganı ile yapılan çağrı kapsamında, dereceye girenlere çeşitli para ödülleri verilecek. Fikrinn Platformu üzerinden yapılan çağrının, 1 Mart 2023’te sona ereceği bildirildi.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Kuveyt Türk, müşterilerinin yatırım kararı verdiği ve birikimlerini değerlendiği mobil uygulaması TradePlus için ‘Fikrinn Platformu’ üzerinden yapılacak başvrular ile yenilikçi iş fikri olanları bekliyor. Faizsiz finans prensipleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen TradePlus için yapılan çağrı, Türk Lirası bazlı yatırım araçları ile müşterilerin yatırım işlemlerine yönelik ürün, hizmet, özellik ve ekran menülerine ilişkin tüm öneri ve fikirleri kapsayacak.

İşte, ödül başvurusunun detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön