28 / 03 / 2024

Antalya'da 2B'ye özel Twitter hesabı açtılar!

 Antalya'da 2B'ye özel Twitter hesabı açtılar!

Türkiye'nin en fazla 2B arazisinin bulunduğu Antalya'da, Defterdarlık, konuya ilişkin soruları cevaplamak amacıyla twitter ve e-mail hesabı açtı



Antalya Defterdarı Hidayet Mat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halk arasında 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin doğrudan satın alma başvurularının 7 Mayıs'ta başladığını anımsattı.


Başvuru yoğunluğunu önlemek amacıyla il merkezinde defterdarlıkta, ilçelerde de mal müdürlüklerince belirli bir sıra ile başvuruların alınmaya başlandığını ifade eden Mat, 45 bin hektarlık alanda yaklaşık 83 bin kullanıcı ile Türkiye'de en çok 2B arazisi bulunan il olan Antalya'da bugüne kadar 2 bin 500 başvuru aldıklarını kaydetti.


Mat, vatandaşların 2B arazilerine ilişkin soruları daha hızlı cevaplandırmak amacıyla twitter ve e-mail hesabı açtıklarını anlatarak ''Vatandaşlarımızın konuyla ilgili birçok soruları oluyor. Defterdarlığımızın telefonla danışma hattı var. Ancak soruları daha hızlı cevaplamak amacıyla danışma hattımızın yanında twitter ve e-mail hesabı uygulaması başlattık. Vatandaşlarımız sorularını twitter ve e-mailden bize ulaştırabilirler. Biz de soruların cevabını hemen veriyoruz'' dedi. 


Mat, vatandaşların 2B arazileri ile ilgili tüm sorularını '[email protected]' e-mail adresi, '@ANTALYADA2B' twitter hesabı ve '0 242 238 65 02' numaralı telefonla danışmana iletebileceğini kaydetti.

Star


Geri Dön