25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul'da "Metropol İstanbul Grand Prix" heyecanı yaşandı

 Metropol İstanbul'da

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yer alan Metropol İstanbul'da Grand Prix düzenlendi. Yarışmada ilk üçe girenlere kupa verildi



Ataşehir'de  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi olarak yükselen Metropol İstanbul'da "Metropol İstanbul Grand Prix" heyecanı yaşandı. 


Metropol İstanbul satış ofisinde gerçekleşen etkinliğe spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi adına Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Varyap yöneticilerinden Sururi Günce ve Metropol İstanbul Proje Direktörü Ayberk Yalın, Galatasaray Spor Kulübü Yöneticisi Abdurrahim Albayrak'a Galatasaray futbol takımının bu yıl elde ettiği süper lig şampiyonluğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticisi Şeref Yalçın ve Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman'a ise EuroChallenge'ta zafere ulaşmalarından dolayı plaketleri takdim edildi. Etkinlikte gerçeğiyle aynı boyutlardaki Formula 1 araçları içinde Grand Prix yarış simülasyonuna katılan ve yarışmada dereceye girenlere kupaları verildi. 


Körfez'de tanıtım yapılacak


Üç yüksek bina ve bin 500'ün üzerinde bağımsız üniteden oluşan projede satışa çıkan B ve C ünitelerinin yüzde 50'den fazlasının satıldığını söyleyen Feyzullah Yetgin, taleplerden oldukça memnun olduklarını belirtti. Yetgin, yakın zamanda Körfez ülkelerinde de projenin tanıtımına başlayacaklarını dile getirdi. 


Sabah



Geri Dön