25 / 04 / 2024

SMEG ürünleri Akbank Büyük Kırmızı Ev Kredisi standlarında!

SMEG ürünleri Akbank Büyük Kırmızı Ev Kredisi standlarında!

Anlaşmalı projelerden Mortgage kredisi ile ev alanlara, yüzde 18 KDV oranında indirim…



Tasarım ve teknolojiyi, benzeri olmayan renkli ürünlere dönüştürerek, beyaz eşyada devrim yapan İtalyan SMEG; Akbank’ın anlaşmalı olduğu konut projelerinden Büyük Kırmızı Ev kredisiyle ev sahibi olanlara, yüzde 18 oranında KDV indirimi fırsatı sunuyor. SMEG’in ankastre ürünlerini kapsayan indirim kampanyası,  İstanbul ve diğer büyük illerde, satış ofisinde Akbank Büyük Kırmızı Ev standı bulunan, anlaşmalı tüm konut projelerinin müşterileri için geçerlilik taşıyor.


SMEG’in Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat Dış Ticaret Pazarlama tarafından Akbank Büyük Kırmızı Ev müşterilerine özel gerçekleştirilen indirim kampanyasında, her tarz ve beğeniye hitap eden, zengin bir renk ve konsept seçeneğine sahip ankastre ürünler yer alıyor. SMEG’in, Colonial, Marc Newson, Cortina başta olmak üzere, en yeni ve en gözde ankastre tasarım serilerini kapsayan kampanyada, ankastre ve mikrodalga  fırınlar, kahve makineleri, evye, ocak ve davlumbazlar ile ankastre bulaşık makineleri, buzdolapları, tezgah altı ve şarap dolapları yüzde 18 indirim avantajıyla satışa sunuluyor.


Akbank Büyük Kırmızı Ev müşterileri ürünleri katalogdan seçip, bayilerde ve showroomda inceleyebiliyorlar


Akbank’tan, anlaşmalı konut projeleri için Mortgage kredisi kullananlar, proje satış ofislerindeki Akbank Büyük Kırmızı Ev standlarında yer alan SMEG kataloglarından, ürünleri inceleyerek, tercihlerini belirleyebiliyorlar. Akbank Büyük Kırmızı Ev kredisi kullananlar, mutfakları için beğendikleri ankastre SMEG’lere özel indirim avantajıyla sahip olabilmek için, Boğaziçi İthalat’a 0212 251 07 07 numaralı telefondan ulaştıklarında, kendilerine en yakın bayiye yönlendiriliyorlar. 


Daha önce Mortgage kredisi kullandığı için Akbank Büyük Kırmızı Ev sisteminde kayıtlı olan diğer müşteriler de, dilerlerse SMEG’in özel Ankastre Kampanyası’ndan yararlanabiliyor. SMEG Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, ankastre ürünleri, Türkiye’de önde gelen markalara ait 40’a yakın yerli ve ithal mutfak bayisinde tüketici ile buluşturuyor. Boğaziçi İthalat ayrıca tüm SMEG ürünlerini, İstanbul’da Beşiktaş Balmumcu’daki showroomu Info’da sergiliyor. 


www.smeg.com.tr 

SMEG Türkiye Telefon Numarası: 0212 251 07 07







Geri Dön