25 / 04 / 2024

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar!

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar!

Firma: Gezmişler İnşaat

Proje: Adabahçe Evleri

Giresun Adabahçe Konutları projesinde voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti, spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu bulunuyor. İşte Giresun Adabahçe Konutları' nda fiyatlar...



Giresun Adabahçe Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Giresun İl'inde yükselen proje toplam 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede  224 adet daire bulunuyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinin 5 bin 200 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunan projede 620 metrekare meyve bahçesi yer alıyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinde 240 araçlık otopark, 2 bin 500 metrekare piknik alanı ve 750 metrekare hobi bahçesi olarak ayrılıyor. Projede kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, vitamin bar, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi donatıları bulunuyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinde kapalı spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu, basketbol, voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti gibi seçenekleri bulunuyor.


Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar!

Giresun Adabahçe Konutları projesinde vadelendirme ve lansamana özel indirimler uygulanan daireler 400 bin TL' den satışa sunuluyor. Projedeki 6 blok Nisan ve Eylül 2016' da, projenin tamamı ise Nisan 2017' de teslim edilecek.


Giresun Adabahçe Konutları iletişim

Adres: Hacı Miktat Mah. Satım Sok. Dervişoğlu İş Merkezi No:16 Kat:3  Fındıkpazarı/Giresun

Tel: 0(454) 28 200 28

Web: http://www.adabahceevleri.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön