19 / 04 / 2024

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar

Giresun Adabahçe Konutları projesinde voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti, spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu bulunuyor. İşte Giresun Adabahçe Konutları' nda fiyatlar...

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Giresun’un yeni konutları haziranda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Kurum, "İhalelerimizin hepsini yaptık 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz'' dedi.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Giresun Eynesil'e yapılacak devlet hastanesi inşaatı mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Eğribel geçidinde yapılan tünele ilişkin 4 sorun mecliste! 

Giresun'da Eğribel geçidinde yapılan tünel çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

TOKİ Muğla Menteşe Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Muğla Menteşe Emirbeyazıt 1106 konut Projesinde satışta olan 948 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalama işlemleri başlıyor.

Gölbahçe Konutları Gölbahçe fiyat bilgisi!

Gölbahçe Evleri toplam altı blokta toplam 227 daireden oluşuyor. Proje

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar Haberi

Giresun Adabahçe Konutları fiyatlar

Giresun Adabahçe Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Giresun İl'inde yükselen proje toplam 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede  224 adet daire bulunuyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinin 5 bin 200 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunan projede 620 metrekare meyve bahçesi yer alıyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinde 240 araçlık otopark, 2 bin 500 metrekare piknik alanı ve 750 metrekare hobi bahçesi olarak ayrılıyor. Projede kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, vitamin bar, açık ve kapalı çocuk oyun alanları gibi donatıları bulunuyor.


Giresun Adabahçe Konutları projesinde kapalı spor salonu, 600 metre büyüklüğünde bisiklet ve yürüyüş yolu 3 adet squash salonu, basketbol, voleybol ve tenis sahası, kaykay ve paten pisti...