26 / 04 / 2024

Giresun Bulancak'taki Ofran Villaları'nda 400 bin TL'ye icradan satılık villa!

 Giresun Bulancak'taki Ofran Villaları'nda 400 bin TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Bulancak İcra Müdürlüğü, Giresun Ordu Karayolu üzerindeki Ofran Villaları'nda bulunan dubleks villayı 400 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Temmuz 2012 Cuma günü 10:30-10:45 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;


T.C. BULANCAK İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

SAYI: 2012/107 Tal.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Tapu Kaydı : Giresun ili Bulancak ilçesi Burunucu Köyü Ofran Mevkii Ada : 113, Parsel: 1, Cilt: 1, Sayfa : 7 de tapuya kayıtlı taşınmazın C blokta bulunan dubleks villa niteliğinde 1 nolu bağımsız bölüm.

İmar Durumu : imar planı içindedir.

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ : Taşınmaz deniz manzaralı Giresun Ordu Karayolu üzerinde Ofran Villalarındadır. Taşınmaz ikiz villa olarak yapılan C Blokun batı tarafındadır. Villa olan yapı bodrum kat, zemin kat, bir normal kat ile çatı katından ibarettir. Arsa payı 359.69 M2, inşaat alanı 279.00 M2 kullanım alanı 205.00 M2 dir. Dışı sıvalı üzeri şhıngle kaplamadır. Tüm kat¬ların pencereleri renkli aliminyum doğrama çift camlıdır. Zemin katın kuzey tarafında teras balkonu bulunmaktadır. Çatı ka¬tında çatı arası oda ve depo vardır. Villanın ısıtma sistemi kat kaloriferlidir. Katlarda kalorifer petekleri mevcuttur. Bodrum kat müştemilat olarak tertiplenmiş kalorifer dairesi ve sığınak olarak düzenlenmiştir. Villanın giriş kapısı çelik kapıdır. Zemin katta mutfak, oturma salonu, teras balkonu wc ve giriş holü vardır. Islak hacimleri fayans oda döşemeleri laminant kaplamadır. İçerisi alçı sıvalı plastik badanadır. Mutfak tezgahı mermer olup dolapları mevcuttur, iç oda kapıları göbekli doğramadan yapılmıştır. Birinci normal katta yatak odaları ve ayrıca ortak banyo bulunmaktadır. Kuzey tarafta balkon mevcuttur. Balkonda ferforje korkuluk vardır. Villa içerisinde bodrum kattan itibaren çatıya çıkılan merpen vardır. Villanın kuzey tarafı açık olup deniz manzaralıdır.Villanın Güney tarafında bahçe duvarı, kuzey tarafında tel örgü koruma duvarı vardır. Bahçeye giriş kapısı demir profilden yapılmış olup bahçede yürüme yolları ve ortak kullanılan havuz vardır. Villanın bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapılmış olup bahçede çeşitli süs bitkileri ve süs fidanları vardır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Muhammen bedeli: 400.000,00.- TL sidir.

Satış şartları:

1-Satış 20/07/2012 günü saat 10.30 dan 10.45 e kadar Bulancak İcra Müdürlüğü giriş kapısı önünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedel ile alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartı ile 30/07/2012 günü aynı yerde saat 10.30 dan 10.45 e kadar ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen değerin % 20 si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir. İhale Damga Vergisi, %18 Katma Değer Vergisi ile tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve Tellallık harcı satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (+) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır, aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanunun 122 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve % 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendi-lerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2012/107 Tal. sayılı dosya numarası ile Müdürlüğü'müze başvurmaları ilan olunur. 30/05/2012

İc. if. K. 126) (+) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. (Basın: 37064-www.bik.gov.tr)


İlan için tıklayın!


Geri Dön