29 / 03 / 2024

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. DHKP/C'ye yönelik operasyonla ilgili konuşan Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırımları ve projeleri anlattı.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, ''17 yıldır olduğu gibi sizler için hizmet üretmeye devam edeceğiz'' diye konuşan Erdoğan, Giresun'da mevcut stadın yerine millet bahçesi yapılacağını söyledi.

Erdoğan, ''17 yıldır olduğu gibi sizler için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Giresun'da 14'ü hastane toplam 45 adet sağlık tesisi yaptık. Giresun'da mevcut stadın yerine millet bahçesi yapacağız. Deniz doldurularak yapılan Ordu-Giresun Havalimanı'nın yolcu trafiği geçen yıl 1 milyon 86 bini geçti. 67 adet taşkın koruma tesisi inşa ettik. 12 taşkın koruma tesisisinin çalışmları ise devam ediyor'' diye konuştu.

''31 Mart Türkiye'nin zafer günüdür'' diyen Erdoğan, ''Biz sizin yanınızdayız, sizi sömürken isteyen fırsatçılara hiçbir zaman fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Kim 31 Mart'ı sadece bir yerel seçim olarak görüyorsa çok büyük bir yanlış içinde.  Hizmet düşmeni muhalefet ile hesaplaşma günüdür. 31 Mart inşallah yeni Türkiye'nin zafer günüdür'' açıklamasında bulundu.


Geri Dön