28 / 03 / 2024

Giresun millet bahçesi

Giresun millet bahçesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Bulancak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

Giresun Kalesi'nin çevresi dönüşecek!

Giresun Valiliği'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Giresun Kalemizin çevresinde yaklaşık 36 bin metrekarelik bir alanda bir kentsel dönüşüm çalışması başlatıyoruz" dedi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Giresun Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Giresun Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Millet Bahçesi 15 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yeşil alan yatırımlarını hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Giresun Millet Bahçesi projesini 15 Haziran'da ihaleye çıkarıyor.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

TOKİ Giresun Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Giresun Millet Bahçesi 28 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapacak.

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

TOKİ'den Giresun'a millet bahçesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Bulancak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Giresun millet bahçesi Haberi

Giresun millet bahçesi

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yaparak yüzlerini güldüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, millet bahçesi projelerine de tam gaz devam ediyor.

TOKİ Giresun Bulancak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek. Projede sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

İnşa edildiği il ve ilçelerde konut fiyatlarının artıran millet bahçelerinin Giresun Bulancak'ın da değerine değer katması bekleniyor. 

İhale ilanı:
Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2020 tarihinde...