16 / 04 / 2024

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.



AK Parti  Ankara  Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut hazırladığı projelerini Star Gazetesi'nden Talat Doymuş’a anlattı. Birçok hizmetin hayata geçirilmesi için çalışacaklarını söyleyen Turgut, milletin takdiriyle tekrar seçildiğinde kalfalık ve ustalık dönemini bir arada geçirip Haymana’nın atılım yılı olacağını söyledi.

Ankara Haymana ya millet bahçesi müjdesi! 

MİLLET BAHÇESİ  

Önümüzdeki dönem yapmayı planladığı projeleri anlatan Turgut, Haymana’ya değer katacak bir millet bahçesi kazandıracaklarını belirterek şunları söyledi: “Hasan Ağa deresi diye tabir ettiğimiz yerde Millet Bahçesi yapacağız. Projesi hazır, imarını yaptırdık. Hem vatandaşlarımızın karlı çıkacağı hem de Haymana’mıza değer katacak bir proje olacak. Adını ‘Son Kale Haymana Millet Bahçesi’ koyacağız.”

Ankara Haymana ya millet bahçesi müjdesi! 

KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Yeni dönem kentsel dönüşüm ve alt yapı çalışmaları için çalışacaklarını söyleyen Turgut “Kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Ayrıca önceden köy olan Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen yerlerde alt yapı sıkıntıları var. Önümüzdeki dönem önceliğimiz bu iki konuyu çözmek olacak” diye konuştu. 

Ankara Haymana ya millet bahçesi müjdesi! 

SOSYAL FAALİYETLER ARTACAK 

Konya, Nevşehir ve Çanakkale gezileri, yetişkinler ile çocuklar için tiyatro gösterileri, konser gibi sosyal faaliyetler hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Turgut “Bu faaliyetlerimizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. Kadınlar için üretim atölyeleri, kültür sanat topluluğu kurulması ve yöresel lezzetlerin tanıtılması için ‘Haymana Mutfağı’ kurulması gibi projelerle sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön