25 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan Kastamonu'ya millet bahçesi sözü!

Murat Kurum'dan Kastamonu'ya millet bahçesi sözü!

Her ile bir millet bahçesi sözü verdiklerini hatırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'ya verdikleri sözü de en kısa sürede yerine getireceklerini vurguladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Kurum burada yaptığı konuşmada, Kastamonulular için yapılması gereken her konuda gayret gösterdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, Kale'den Nasrullah Camisi'ne kadar olan alanda kentsel dönüşüm kapsamında yapılabilecek ne kadar bina varsa dönüşümünü hayata geçireceklerini belirtti.

Kentsel dönüşüm için rezerv konutlar yaptıklarını söyleyen Kurum, "Çevre yolu üzerinde 800 rezerv konut üretiyoruz. Kentsel dönüşüm içerisinde bulunan vatandaşlarımız ister kendi alanında ister rezerv konutlara gidecek. Tüm Türkiye’deki kentsel dönüşümü bu çerçevede yürüteceğiz. Onların rızası olmayan hiçbir işi ne yapacağız ne de yapılmasına müsaade edeceğiz." dedi.

Her ile bir millet bahçesi sözü verdiklerini hatırlatan Kurum, Kastamonu'ya verdikleri sözü de en kısa sürede yerine getireceklerini vurguladı.


Geri Dön