25 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan 81 ile millet bahçesi müjdesi!

Murat Kurum'dan 81 ile millet bahçesi müjdesi!

Murat Kurum, 81 ilde millet bahçesi çalışmalarının sürdüğünü belirtti ve "23'ünün açılışını Cumhurbaşkanımız teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şu an devam eden 212 millet bahçesi projesi var" dedi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçeleri projesi kapsamında 81 şehirde çalışmalar sürdürdüklerini dile getirerek, "23'ünün açılışını Cumhurbaşkanımız teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şu an devam eden 212 millet bahçesi projesi var. Bunlardan 11'i de Konya'da. Bu millet bahçelerini bitirdiğimizde sadece Konya'ya 2 milyon metrekare yeşil alan kazandırmış ve vatandaşımızın hizmetine açmış olacağız"

Konya'da temaslarını sürdüren Murat Kurum, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçedeki yatırımlara ilişkin bilgi alan Kurum, daha sonra yapımı süren Millet Bahçesi alanında inceleme yaptı. 

Kurum, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Seydişehir'in, bulunduğu konum dolayısıyla bölge ve Konya adına önemli bir ilçe olduğunu belirtti. 

Seydişehir'in, 64 bin nüfuslu, bölgeye istihdam katan, fabrikalarıyla, sanayi bölgesiyle, tarımıyla, turizmiyle önem taşıyan bir ilçe olduğuna dkkat çeken Kurum, "Vatandaşımıza verdiğimiz sözler vardı. Millet Bahçesi için, sosyal konut için, içme suyu projeleri için, yine mahallelerimizdeki kilitli parke işlerine ilişkin... Şimdi hem projelerimizi yerinde görmek hem de vatandaşımızla bir arada olmak için Seydişehir'deyiz" dedi. 

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı!


Geri Dön