26 / 04 / 2024

Girne Belediyesi'nden emlak vergisi mükelleflerine kolaylık!

Girne Belediyesi'nden emlak vergisi mükelleflerine kolaylık!

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.



Girne Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atıyor. Belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçları bankalar aracılığı ile ödenebiliyor.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; belediyenin yaptığı açıklamada, Belediye’ye ait emlak ve su borçlarının ödemeleriyle ilgili, vatandaşların sıkıntı yaşamadan ilgili bankalardan bu ödemeleri yapabilmelerini sağladıklarını ve belediye veznesine gelmeden bu ödemeleri aşağıdaki ismi verilen bankaların veznelerinden kolaylıkla ödeyebilecekleri belirtildi.

Ödeme yapılabilecek bankalar şu şekilde:

Akfinans Bank, Albank, Asbank, Capital Bank, Creditwest Bank, Garanti Bankası, Halk Bank, İktisat Bankası, İş Bankası, Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Kooperatif Bankası, Nova Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Türk Bankası, Universal Bank, Vakıflar Bankası, Yakın Doğu Bank ve Ziraat Bankası.


 


Geri Dön