25 / 04 / 2024

Girne Belediyesi fatura ödeme

Girne Belediyesi fatura ödeme

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.

İBB'den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

İBB’den askıda fatura uygulaması! Başvuranlara 500 TL yardım verilecek. Verilecek yardım hem nakit hem de gıda yardımını içeriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardımın detayları haberimizde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! Bu kişilere 500'er lira verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi depremzedelere yardım ederek askıda fatura uygulamasını hayata geçiriyor. Bu uygulama, ihtiyaç sahibi kişilere büyük bir destek sağlayacak. Aşağıda detayları bulabilirsiniz.

Girne Belediyesi'nden emlak vergisi mükelleflerine kolaylık!

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Kıbrıs Girne Belediyesi tarafından yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Girne İmar Planı için araştırmalara başlanıyor!

Şehir Planlama Dairesi, Kıbrıs Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi işbirliğinde hazırlanacak olan "Girne İmar Planı" kapsamında sosyo-ekonomik araştırmalara başlanıyor.

Kıbrıs Girne'de kazı çalışmaları hız kesmiyor!

Girne'de yürütülen kazı çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışmaların Girne Çevre yolunda başladığı ve Girne'den Alsancak'a doğru seyreden istikamette yolun tek şeride düşürüldüğü kaydedildi.

Girne'deki kazı çalışmaları tamamlandı!

Girne Belediyesi, KKTC Su Temini Projesi kapsamında Girne'de yürütülen kazı çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Karşıyaka Girne'de çok amaçlı salon açılıyor!

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

Girne'de bozuk yollar tamir edilecek!

Girne Belediyesi, kent hudutları dahilinde bozulan yolların asfaltlanması yönünde Emek inşaat Şti. ile sözleşme imzaladı. Projenin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL'ye mal olacağını kaydedildi.

Girne Belediyesi fatura ödeme Haberi

Girne Belediyesi fatura ödeme

Girne Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atıyor. Belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçları bankalar aracılığı ile ödenebiliyor.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; belediyenin yaptığı açıklamada, Belediye’ye ait emlak ve su borçlarının ödemeleriyle ilgili, vatandaşların sıkıntı yaşamadan ilgili bankalardan bu ödemeleri yapabilmelerini sağladıklarını ve belediye veznesine gelmeden bu ödemeleri aşağıdaki ismi verilen bankaların veznelerinden kolaylıkla ödeyebilecekleri belirtildi.

Ödeme yapılabilecek bankalar şu şekilde:

Akfinans Bank, Albank, Asbank, Capital Bank, Creditwest Bank, Garanti Bankası, Halk Bank, İktisat Bankası, İş Bankası, Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Kooperatif Bankası, Nova Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Türk Bankası, Universal Bank, Vakıflar Bankası, Yakın Doğu Bank ve Ziraat Bankası.