29 / 03 / 2024

Girne Belediyesi vergi ödeme

Girne Belediyesi vergi ödeme

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Belediyesi'nin borcu karşılığı Hazine'ye devredilen arsaları TBMM'de!

Üsküdar Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Girne Belediyesi'nden emlak vergisi mükelleflerine kolaylık!

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.

Girne Belediyesi vergi ödeme Haberi

Girne Belediyesi vergi ödeme

Girne Belediyesi, vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atıyor. Belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçları bankalar aracılığı ile ödenebiliyor.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; belediyenin yaptığı açıklamada, Belediye’ye ait emlak ve su borçlarının ödemeleriyle ilgili, vatandaşların sıkıntı yaşamadan ilgili bankalardan bu ödemeleri yapabilmelerini sağladıklarını ve belediye veznesine gelmeden bu ödemeleri aşağıdaki ismi verilen bankaların veznelerinden kolaylıkla ödeyebilecekleri belirtildi.

Ödeme yapılabilecek bankalar şu şekilde:

Akfinans Bank, Albank, Asbank, Capital Bank, Creditwest Bank, Garanti Bankası, Halk Bank, İktisat Bankası, İş Bankası, Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Kooperatif Bankası, Nova Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Türk Bankası, Universal Bank, Vakıflar Bankası, Yakın Doğu Bank ve Ziraat Bankası.