25 / 04 / 2024

Girne'de sahte evraklı gayrimenkul hırsızı tutuklandı!

Girne'de sahte evraklı gayrimenkul hırsızı tutuklandı!

Kıbrıs'ın Girne ilçesinde sahte evrakla üzerine gayrimenkul geçirme olarak bilinen davada bir kişi daha tutuklandı.



Kıbrıs'ın Girne ilçesinde sahte evrakla üzerine 16 daireyi devreden, Yaztechİnvestment Limited direktörlerinden Muammer Uğursöz  tutuklanıp mahkemeye çıkarıldı. 

Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre; Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Halil Drangoz, mahkemede zanlıMuammer Uğursöz’ün ‘Resmi evrak sahteleme’, ‘Sahte resmi evrakı tedavüle sürme’, ‘Sahtekârlıklaevrak düzenleme’, ‘Sahte davranışla kayıt temin etme’, ‘Sahtekârlıkla mal temini’ ve ‘Polise yalan bilgi verme’ suçlarından tutuklandığını anlattı. 

Mahkemeye zanlı Muammer Uğursöz’ün neden tutuklandığı ile ilgili detaylar hakkında bilgi veren polis memuru Halil Drangoz, soruşturmanın çok yönlü olarak devam etmesi nedeniyle zanlı aleyhinde ilk etapta 3 gün tutukluluk talebinde bulundu. 

Yargıç Meltem Dündar, kararında zanlı aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığına dikkati çekerek 3gün tutuklu kalmasına emir verdi. Bu arada olayla ilgili tutuklu olan Mehmet Eminoğlu ve Serdar Özbekoğlu  7 günlük tutukluluk sürelerinin dolmalarının ardından bugün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlıların tutukluluk sürelerini 7’şer gün uzattı..


Geri Dön