25 / 04 / 2024

Gloria Jean’s Coffees Göztepe'de yeni mağaza açtı!

Gloria Jean’s Coffees Göztepe'de yeni mağaza açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü karşısında açıldı.



Yeni mağazalar açıp lezzetli aromaları kahve severlere sunmayı amaçlayan Gloria Jean’s Coffees, yeni eğitim-öğretim sezonunda da tüm üniversitelilerin yanında olmayı planlıyor. Gloria Jean’s Coffees, öğrencilerin yoğun ders programı ve sınav haftalarında, arkadaşlarıyla sıcak kahve eşliğinde zaman geçirmek istediklerinde tercih ettiği en keyifli adres olmaya devam edecek.

Klasik espressolardan espressolu özel karışımlara, aromalı kahvelerden çay çeşitlerine kadar birçok ürünü deneyimlemek için davette bulunan marka, konforlu oturma ve çalışma alanları ile de oldukça dikkat çekiyor.

En kaliteli kahve çekirdeklerinden meydana gelen iki yüze yakın kahve çeşidini, kahve severlere özenle hazırlayan marka, misafirlerinin hem zamandan hem de lezzetten ödün vermeden tatlı bir mola vermesini sunuyor. Take-away (al-götür) konseptinde hizmet veren marka, mobil uygulaması sayesinde canınız ne zaman kahve çekerse, “hızlı sipariş” seçeneği ile sıra beklemeden kahvenizi size özel olarak hazırlıyor. Ayrıca kullanıcılarına platform üzerinden arkadaşlarını bulup ekleyebilme, sohbet edebilme ve sosyal bir ortam oluşturabiliyor.


Geri Dön