24 / 04 / 2024

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.



Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir  bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Selin Ciğerci ile ayrıldıktan sonra lüks hayatıyla gündem olan Gökhan Çıra eski karısıyla tekrardan barıştı. Selin Ciğerci ile ilişkilerini devam ettirme kararı alan Çıra, son zamanlarda hayata geçirmeyi planladığı hotel tesisle konuşulmaya başladı. Gökhan Çıra'nın Sapanca’da 10 bin metrekarelik arsa aldığı ve bu arsa için  8 milyon TL ödediği iddia edildi.

Gökhan Çıra Sapanca da 8 milyon TL ye arsa aldı!

Çıra, satın aldığı arsanın üzerine yapmayı planadığı 20 adet bungalov evler için 12 milyon TL yatırım yapacağı konuşuluyor. Hotel tesisinin 20 milyon TL değerinde olacağı iddia ediliyor.  Mayıs ayında açılması planlanan otelin rezervasyonlarının aylar öncesinden dolduğu söyleniyor.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!


Geri Dön