26 / 04 / 2024

Göktürk Larus Loft ödemeleri!

Göktürk Larus Loft ödemeleri!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Göktürk Larus Loft ödemeleri firma bünyesinde vadeli ya da banka kredili olarak yapılıyor. Göktürk Larus Loft Evleri projesinde daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor....




İstanbul Göktürk bölgesinde yükselen Larus Loft projesi  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul İnşaat imzasını taşıyor. Göktürk Larus Loft ödemeleri öncesinde projeden bahsedelim.


Larus Loft Göktürk projesi 119 adet daireden meydana geliyor. Göktürk Larus Loft Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleksler bulunuyor.


Göktürk Larus Loft Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor. Göktürk Larus Loft Evleri projesi 20 milyon dolar yatırımla yükseliyor.



Göktürk Larus Loft ödemeleri!


Göktürk Larus Loft ödemeleri banka kredili olarak ya da 24 ay vade farksız olarak yapılıyor. Göktürk Larus Loft Evleri projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Göktürk Larus Loft Evleri projesi 3 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Göktürk Larus Loft Evleri projesi Levent'e 20 dakika, Kanyon'a 18 dakika, İstinyepark'a 15 dakika mesafede yer alıyor.



Göktürk Larus Loft Evleri nerede?

İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul



Göktürk Larus Loft Evleri iletişim

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com


projeye sor



Geri Dön