25 / 04 / 2024

Gökyapı Ofis Merkezi'nde kiralar 500 dolardan başlıyor!

Gökyapı Ofis Merkezi'nde kiralar 500 dolardan başlıyor!

İstanbul 4. Levent 'te kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, kendi ofisini kurmak isteyen, ancak yeterli sermayesi bulunmayan ya da kurumsal imajlarına önem veren firmalar için farklı alternatifler sunuyor



İstanbul 4. Levent 'te kurulan Gökyapı Ofis Merkezi, kendi ofisini kurmak isteyen, ancak yeterli sermayesi bulunmayan ya da kurumsal imajlarına önem veren firmalar için farklı alternatifler sunuyor.

Altı kattan oluşan projede12 ile 36 metrekare arası farklı ölçülerde toplam 46 ofis bulunduğunu belirten Gökyapı Ofis Merkezi kurucusu Göksel Demirkaya, ofisler için belirledikleri 500 dolardan başlayan aylık kiralama bedeliyle tüm masrafların karşılandığını vurguladı. Demirkaya, “Kiranın dışında başka hiçbir masraf ödenmeyen merkezdeki ofislerde mobilya, 32 inç LCD TV, uydu yayını,   klima, merkezi müzik sistemi, yangın ihbar sistemi, kablolu ve kablosuz internet, dahili ve harici telefon hattı da mevcut ” diye konuştu.

Metro istasyonuna ve toplu taşıma araçlarına 200 metre mesafede bulunan Gökyapı Ofis Merkezi 'nin   konum itibariyle İstanbul 'un en merkezi noktalarından birinde bulunduğunu söyleyen Demirkaya, Özelikle yeni iş kuranlar ve İstanbul 'a geldikleri zaman hazır bir ofisleri olsun isteyenler için çok cazip bir çalışma ortamı yarattık ” dedi.


Geri Dön