19 / 04 / 2024

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...



İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkkan, sorusunun Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Türkkan, ''Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Topçular Mahallesi'nde herhangi bir Aile Sağlığı Merkezi bulunmamaktadır. Yaklaşık 12 bin nüfuslu topçular mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız diğer mahallelerdeki merkezler gitmektedir. Bu durum Topçularda yaşayan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine ulaşmalarını güçleştirmekte ve diğer merkezlerde de yoğunluk yaratmaktadır.'' diye konuştu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soruları:
1- Topçular Mahallesi'nde yapımı planlanan sağlık merkezi projesi var mıdır? Var ise ne zaman hizmete açılaması planlanmaktadır? 
2- Sağlık hizmetlerine 12 bin nüfuslu mahallenin ihtiyaçları göz önüne alınarak, yeni merkez inşa edilene kadar alan kiralaması üzerinden hizmet verilmesi mümkün müdür?


Geri Dön