25 / 04 / 2024

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.




 Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme yakaladı. Gölcük Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

 

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Başbakan Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Sivritepe Mahallesindeki inşaat çalışmaları belirlenen plan dahilinde aksamadan sürüyor. 2019 yılının başında yapımı bitirilmesi planlanan evler hak sahiplerine teslim edilecek. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunan Gölcüklü vatandaşlar zemini sağlam depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacaklar.

 

 


Geri Dön