25 / 04 / 2024

Gölde Luxe Konutları Eylül 2015'te teslim edilecek!

Gölde Luxe Konutları Eylül 2015'te teslim edilecek!

Gölde Luxe Konutları, Metro ile artık daha yakın Farklı daire seçenekleri Gölde Luxe Konutları Projesi'nin, Ankara'nın cazibe merkezi Eryaman'da, metro istasyonuna yalan olması, birçok avantajı da beraberinde getiriyor.




Göksu Gölü manzarasıyla mavi ile yeşili birleştiren, yüzde 80'i yeşil alana ayrılan, 2 etaptan oluşan ve ilk etabı Eylül 2015'te teslim edilecek olan Gölde Luxe Konutları, Metro ile artık daha yakın Farklı daire seçenekleri Gölde Luxe Konutları Projesi'nin, Ankara'nın cazibe merkezi Eryaman'da, metro istasyonuna yalan olması, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Alışveriş merkezine yakınlığı, yalan zamanda inşasına başlanacak olan ilköğretim okulu ve sağlık ocağı da dikkat çekici unsurlar arasında yer alıyor. Bir parça daha oturum alam yaratabilmek adına, betonlaşmanın esiri haline gelen kentte, hayatın dışında duran soğuk beton bloklar değü, maviyi ve yeşili ayağınıza seren ve bir Atayıldız inşaat projesi olan, 1+1'den 4+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleri bulunan Gölde Luxe ¦ Konutlan'run örnek dairesi de hazır durumda. 

Her talebe cevap veriyor 14 yıldır inşaat sektöründe olan ve tüm projeleri ile müşterilerine yüzde 40-50 prim yaptıran Atayıldız inşaat, başarılı lokasyonlanyla, nitelikli yerleşim alam geliştirmesiyle, erken teslim ve kalitesiyle yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ankara'da kentsel dönüşüm projesine katkıda bulunan konut projelerinin öncü markası olan Atayıldız inşaat, bitirdiği Ütopya Konudan ve Atayıldız Yaşam Konutları ile göz dolduruyor. Devam eden Çayyolu Yaşamkent Florium Konutları ile Yaşamkenfin çehresini daha şimdiden değiştirirken, birçok inşaat şirketinin de bu bölgeye yönelmelerini sağlayarak ekol yaratan firma, 1+1,2+1,4+1 seçenekleriyle her talebe cevap veriyor. 



Posta Ankara




Geri Dön