27 / 04 / 2024

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.



Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olarak tanıanan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile ilgili yaptığı çalışmalar ile gündeme geliyor.

Bir kripto şirketi daha iflas ediyor! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte dijital paralarda son dakika

ABD'nin en büyük yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile alakalı yaptığı çalışmalarla dikkat çekemeyi başarıyor. Elde edilen son bilgilere göre; Goldman Sachs, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön