07 / 05 / 2024

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Goldman Sach, Asya'da ilk Bitcoin vadeli işlemini yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.



Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda yaşadığı çöküşün etkisinde hala çıkamadı ancak, büyük finans kurumları yeni varlık sınıfının sunabileceği imkanları değerlendirmeye sürdürüyor. Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemlerii başlattı.

coinkolikcom'da yer alan habere göre; Asya Pasifik CEO’su Brad Howell, Goldman Sachs ve Cumberland ile bu hedefle ortaklık kurma konusunda yaşadığı iyimserliğini dile getirerek şunları belirtti:

"Bu işlem, BGC’nin kripto para birimi teklifimizi genişletmeye ve hızla gelişen bu varlık sınıfını geliştirmede küresel karşı taraflarımızla birlikte çalışmaya olan bağlılığını gösteriyor."

Diğer taraftan, Goldman Sachs daha önce operasyonlarına kripto para birimleri sokmaya ilgi çekmişti. Aralık 2021 yılında Wall Street devi birkaç şirkete eşlik etti.

Goldman Sachs, Ethereum (ETH) fiyatına göre ödeme yapan ilk Ethereum vadeli işlemlerini yaptı. Bu işlemler, yatırımcıların kripto para birimine dolaylı da olsa maruz kalmasına destek oluyor.

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! İŞTE KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM!

          

Bitcoin

 20177.15 USD       

Ethereum

 1137.34 USD       

Ripple

 0.3219 USD       

Bitcoin Cash

 105.30 USD       

Aave

 61.33 USD       

Algorand

 0.3086 USD       

Litecoin

 49.84 USD       

EOS

 0.9819 USD       

Binance

 236.81 USD       

Stellar

 0.1083 USD

 Editörün notu: Bu haber 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 17.47'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 33 kuruş, Euro 16 lira 67 kuruş, altının gramı ise 989 lira 50 kuruş değerindedir.

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu?

Bir kripto şirketi daha iflas ediyor! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte dijital paralarda son dakika

Kripto paralar için İngiltere'den düzenleme çağrısı! Kriptolara yeni yaptırımlar geliyor mu? 

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön