28 / 03 / 2024

Golf Kent Ankara Konutları!

Golf Kent Ankara Konutları!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Golf Kent Ankara Konutları Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Golf Kent Ankara Evleri' nde daire fiyatları 164 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Golf Kent projesinde ilk etap konut teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor...




Turyap tarafından hayata geçirilen Golf Kent projesi Ankara'nın Yenimahalle semtinde inşa ediliyor. Golf Kent  Ankara  Konutları 2 etap halinde yükseliyor.


Golf Kent Ankara fiyat listesi 164 bin liradan başlıyor. 2 bin 640 adet konutun yer aldığı  Golf Kent Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'lerden 5+1'lere kadar değişiklik gösteriyor.


Golf Kent Ankara Konutları!


Golf Kent Ankara Konutları'nda birinci etap teslimlerinin 2013 yıl sonunda yapılması planlanıyor. Projenin ikinci etap teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması hedefleniyor.


Golf Kent Ankara Konutları'nda yürüyüş yolları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Golf Kent Ankara Konutları'nın ödeme planında konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Golf Kent Ankara nerede?

Golf Kent Ankara adres: Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara  Golfkent  ulaşım krokisi!


Golf Kent Ankara Konutları!


Golf Kent Ankara Konutları iletişim bilgileri!

Telefon: 0(312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön