16 / 04 / 2024

turyap golfkent fiyat

turyap golfkent fiyat

Ankara Golfkent örnek daire resimleri haberimizde yer alıyor. Ankara Golfkent Evleri Turyap imzasıyla yükseliyor. Golfkent' te yer alan dairelerin fiyatları 164 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Golf Kent Ankara Konutları!

Golf Kent Ankara Konutları Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Golf Kent Ankara Evleri' nde daire fiyatları 164 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Golf Kent projesinde ilk etap konut teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor...

Turyap Golfkent fiyat!

Turyap Golfkent fiyat bilgisi kapsamında yer alan konutların fiyatları 164 bin liradan başlıyor. Turyap Golfkent projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor

Golfkent nerede?

Golfkent nerede? sorusuna Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA olarak cevap veriliyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen Golfkent projesinin daireleri 164 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor...

Ankara Golfkent örnek daire!

1+1'den 5+1'e kadar seçeneğin yer aldığı Ankara Golfkent örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ankara Golfkent Evleri daire fiyatları 164 bin TL'den başlıyor...

Ankara Golfkent nerede?

Ankara Golfkent nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Turyap Golfkent Evleri Ankara'da Batıkent bölgesinde inşa ediliyor...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

Ankara Golfkent'te 385 bin TL'ye satılık 2+1 daire!

Ankara Golfkent projesindeki konutlar TURYAP aracılığıyla satışa çıkarıldı. Hemen teslim edilen konutların fiyatları 385 bin TL'Den başlıyor...

Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı satılık arsa!

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

Golfkent, Ankara'nın 2017 moda yüzü olacak!

Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat Altıntaş, Ankara'nın 2017 moda yüzü olan Golfkent'i anlattı. İşte o yazı...

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

Ankara Golfkent'te 400 bin TL'ye imarlı arsalar!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.

Turyap Ankara Golfkent'te 22 arsa satışa çıkardı!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu'nda yer alan Golfkent'teki 22 adet konut ve ticari imarlı arsalar 9 Kasım'da satışa sunulacak.

Ankara Golfkent’te klasik otomobil rüzgarı esti!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi, Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent’te 23 Ekim Pazar günü klasik otomobillerin yarışına ev sahipliği yaptı.

turyap golfkent fiyat Haberi

turyap golfkent fiyat


Golfkent projesi Turyap imzası taşıyor. Ankara Golfkent adres olarak  Ankara'nın Yenimahalle semtinde hayata geçiriliyor. Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin liradan başlangıç gösteriyor.


2 bin 640 adet konutun yer aldığı Ankara Golfkent Konutları 2 etap halinde yükseliyor. Ankara Golfkent Evleri'nde satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Turyap Golfkent fiyat!


Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin liradan başlayarak yükseliyor. Ankara Golfkent ödeme planına göre konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor ve geri kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Ankara Golfkent Evleri'nde birinci etap konut teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında, ikinci etap konut teslimlerinin ise 24 ay sonra gerçekleşmesi hedefleniyor.


Ankara Golfkent projesinde yürüyüş yolları,...