26 / 04 / 2024

Golfkent, konutta evi beğenmezsen iade et dönemini başlattı!

 Golfkent, konutta evi beğenmezsen iade et dönemini başlattı!

Konutta da "al beğenmezsen iade et" dönemi başladı. Ankara'nın en büyük projesi Golfkent'te, kaparo yatıranlar bir ay sonra evden vazgeçerse parasını alabiliyor



Sayıları her geçen gün artan konut projelerinde, yatırımcılar satışları cazip kılmak için yeni pazarlama stratejileri geliştiriyor. Son olarak Golfkent Ankara'nın başlattığı "al beğenmezsen iade et" kampanyasının yatırımcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bin 260 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen 2 bin 640 konutluk  Ankara  Golfkent projesinde müşterilere bir ay düşünme hakkı tanınacak. Daire fiyatlarının 148 bin TL'den başladığı ve şehrin ilk ve en büyük golf sahasına sahip olacak projede, 1000 TL kaparo yatıranlar bir ay sonra evi almaktan vazgeçerse parasını geri alabilecek. Müşteri daireyi almaya karar verirse kaparoyu konut bedelinin yüzde 15'ine tamamlaması gerekiyor. Peşinatın kalan yüzde 15'lik bölümü ise 12 aya bölünecek. İlk etabı 157 adet konuttan oluşan projede, satışların üçte ikisi tamamlanmış. İlk etabın bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanıyor. İkinci etap ise 2013 sonunda teslim edilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin arsa sahibi olduğu projenin müteahhitliğini ise TURYAP yapıyor. 


YABANCI İLGİSİ YÜKSEK 

Projenin satışını üstlenen TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, Ankara'nın ilk golf kulübünün yer alacağı dev projeye yabancıların büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Azmi Sarıbey, özellikle de şehirde çalışan yabancı personelin gayrimenkul talebinin arttığını belirterek şöyle konuştu: "Büyükelçilikler ve ticari ataşeliklerden dolayı Ankara'da çok sayıda yabancı personel görev yapıyor. Bunlar şehirde bu ihtiyaca yanıt verecek nitelikte bir saha bulamamaktan yakınıyorlardı." 


Dilek Taş / SABAH


Geri Dön