29 / 03 / 2024

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik programı kapsamında Söğüt'te "Ertuğrul Gazi Camii ve Darü-l Kurra"nın temel atma töreni ve Gölpazarı'nda TEİAŞ 6. Bölge Müdürlüğü 154 kV Gölpazarı Trafo Merkezi'nin açılış törenlerine katıldı.

Dönmez, Karadeniz'deki doğal gaz keşfiyle ilgili olarak, "Şu anda yaklaşık 3 bin 500-4 bin metrelerdeyiz. 500-1000 metre arasında bir işimiz daha var, üçüncü katmandayız. Dualarınızı bizden eksik etmeyin" diye konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; aaha sonra "Gölpazarı Kültür Sarayı Temel Atma ve Hizmete Alınan Tesislerin Toplu Açılış Töreni"ne giden Dönmez, konuşmasında, bugün Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri'nin 739. yıl dönümü vesilesiyle hemşehrileriyle bir araya geldiğini kaydetti. 

Bakanlığa bağlı TEİAŞ Gölpazarı Transformatör Merkezi'ni de devreye aldıklarını dile getiren Dönmez, yaklaşık 30 milyon liralık bir yatırımla hizmete giren merkezin, Gölpazarı ile çevre il ve ilçelerin alternatif besleme kaynağı olacağını belirtti. 

Gölpazarı'nı  TOKİ  ile buluşturacaklarını da açıklayan Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" diye konuştu.

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!


Geri Dön