27 / 04 / 2024

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?



 İşte Google Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyat bilgisi…

Ürün seçeneklerini akıllı saatlerle genişletmek isteyen Google, uzun zamandır beklenen akıllı saati Pixel Watch ile ilgili duyuruyu geçtiğimiz aylarda yapmıştı. Ancak duyuruda Google’ın ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın detaylarına pek yer verilmemişti.  Google, daha sonra yaptığı açıklamada ise akıllı saatin Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonların tanıtılacağı 6 Ekim 2022 tarihindeki etkinlikte tüketicilerin karşısına çıkacağını belirtmişti. 

3 FARKLI RENK SEÇENEĞİ İLE SATIŞA SUNULACAK

Uzun zamandır merakla beklenen Pixel Watch ile ilgili bazı bilgiler sızdı. Cihazın üç farklı versiyona sahip olacağı iddia ediliyor. Modellerden birinin yalnızca Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısına sahip olacağı belirtiliyor, diğer ikisinin ise LTE bağlantısını da destekleyeceği ileri sürülüyor.  Google Pixel Watch’ın ‘tebeşir, kömür rengi, ve obsidiyen’ ismi verilen üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağı ileri sürülüyor. Obsidiyen Pixel Watch derin koyu bir siyah renk olarak tarif ediliyor. 

Google ın ilk akıllı saati Pixel Watch ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!


Geri Dön