16 / 04 / 2024

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...



"Google Guys" şirketi 4 Eylül 1998'de kurdu. Google'ın halka arzı 19 Ağustos 2004'te gerçekleşti. İlk sloganı ‘Don’t Be Evil (Şeytan Olma).’ idi. “ "Google.com" alan adını 1997'de aldılar. 2001 yılında yazılım geliştirici ve yatırımcı Eric Schmidt'i CEO olarak atadılar. Paige ve Brin'in ‘Dünyanın bilgilerini düzenleme’  misyonunun çok ilerlediği kesin. Merkezi California, ABD'de bulunan şirket, çevresi ve çalışanlarına sunduğu olanaklarla da övgüyü hak ediyor. Google, Fortune'un Amerika'da Çalışılacak En İyi 100 Yer listesinde yedi kez yer aldı. 

Kendini Google için yeni ürünler ve geliştirmelere adayan Page’in yanı sıra Brin de Android’i Google bünyesine katmak için çalıştı. Android, günümüzde dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi ve şu anda birçok marka tarafından tercih ediliyor.

Google'da kripto para dönemi!

2011’de Larry Page, tekrar CEO oldu ve Google+, Google Fiber, Google Glass ve Chromebook’u piyasaya sundu. Ana şirket Alphabet’in CEO koltuğuna 2015’te geçti ve Alphabet Inc. şirketine Google, Google X, Google Fiber, Google Ventures, Google Capital, Calico ve Nest Labs firmalarını bağladı.

Kendi kendine milyoner olan Larry Page, 44 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri. 2013 yılında ses teli felci  teşhisi konuldu.  Eşi Lucy Southworth ve iki çocuğuyla birlikte California Palo Alto’da yaşıyor. Şatafatlı bir hayatı yok; evi ‘çevreci’ teknolojilerle donatılan bir eko-malikane… Page, temiz enerjiye yaptığı yatırımlarla da biliniyor. Page ayrıca, “Amacımız, bir milyar watt’lık yenilenebilir enerjiyi kömürden daha ucuza üretmek. Bunun için onlarca yıla ihtiyacımız olduğunu sanmıyoruz. Çok daha önce bu amacımıza ulaşabileceğiz” diyor. 

İşte Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Google ın kurucusu Larry Page den elmas değerinde 8 tavsiye!

LARRY PAGE'DEN 8 TAVSİYE!

1 - Rekabetten korkmayın!
2 - İnsanlar şirketinizin en büyük değeridir.
3 - Salt amacınız para olmamalı!
4 - Üniversite şart değil!
5 - Çalışanlarınızı aileniz olarak görün.
6 - Güven her şeydir.
7 - Merak duygunuzu kaybetmeyin!
8- Heyecan veren şeyler üzerinde çalışın!

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 
Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!
Elon Musk'tan başarılı olmanın 6 gizli anahtarı!
Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön