18 / 04 / 2024

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Milyonlarca yatırımca sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi sorusunun cevabını merak eden yatırımcıları şoka uğratacak haber geldi...



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları geçen hafta yükselişe geçti. Bu haftada da geçen haftanın rüzgarı devam ederken yatırımcılar altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun cevabını merak ediyor.

 Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapan veya yaptırmayı düşünen herkesi ilgilendiren yeni yorum ve tahminlerde bulundu. Özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginliğe dikkat çeken uzman, gerilim nedeniyle hızla yükselen altın fiyatlarını değerlendirdi.

 Gram altın 1.000 lirayı aşacak iddiası! İşte şok açıklamalar!

Egehabercom'da yer alan habere göre; bazı uzmanların 1000 lirayı aşacak dediği altın fiyatları için İslam Memiş şu açıklamaları yaptı: “Savaş çıksa zaten çıkar savaşın tarihi olmaz gerginliği tırmandırıyorlar. Dikkat dağıtıyorlar. İnsanların dikkatini farklı tarafa çekiyorlar. Rusya-Ukrayna gerginliği olmasaydı başka bir bahane bulacaklardı insanlara ekonomiyi, enflasyonu unutturacaklar…Bu yıl sepet yapmak zorundasınız. Parite ile işlem yapmak zorundasınız. Bunu boşuna anlatmadım. Bugünlere hazırladım sizi. Manipülasyon yaptığınız zaman açıkta kalmamak önemli. Satan zarar edecek 2,5 aydır bu cümleleri kullandım. Satan zarar edecek, sepet yapmayan zarar edecek, al-sat yapan zarar edecek. Yapmayan kendi bilir. Manipülasyon yaptılar altının onsunu 1896 dolar seviyesine kadar yükselttiler. Gerçekten bir savaş olursa o yıl içinde öngördüğün 2150 dolar seviyesi beklenenden daha önce gerçekleşir ama böyle bir ihtimal var mı bilemiyoruz Putin’e bağlı, Ukrayna’ya bağlı.” Yatırımcısı bu yükselişleri fırsat bilerek kesinlikle TL ile pozisyon almasın zarar eder. Bu yükseliş ons fiyattaki yükseliş güzel fırsat sunuyor. Parite ile işlem yapmış yüksek maliyetten almış olan değerli metal yatırımcısına fırsat sunuyor. Elimde altın var 1060 liradan 1070 liradan altın aldım. 2000 dolar seviyesine yaklaşan ons altın var ne yapmam lazım? TL ile kesinlikle işlem yapmamam lazım. Bizim TL ile işimiz yok parite ile işimiz var. Gram altında yol haritamız gram altında 1450 ons altında 2150 bunda bir değişiklik yok. Bunu beklemeye devam ediyoruz. Kısa vadeli yükselişleri ben suni yükselişler olduğunu tahmin ediyorum. Eğer Rusya Ukrayna’ya girerse bildiklerinizi unutun fiyatlar yeniden şekillenir. Bu iş benim nazarımda tuzaktır. Enflasyonu unutturmak için taktik yapıyorlar. Gram altın TL fiyatı ons altına göre yükselişleri sınırlı kaldı. Gram altın ons altın kadar agresif yükselmedi. ben bu seviyelerden altın almam. Fiyatlar ne olursa olsun bekliyorum. Sepetimde altınım var ben yıllık olarak bekliyorum diyen arkadaşlar bizim grubumuzda.”

Altının parlayacağı zaman geliyor mu? Bugün altın fiyatları kaç lira?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Altında büyük hamle! Rekor mu geliyor?

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere...

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön